Gratis verzending vanaf € 75,-

Definitieve laserontharing

Definitieve laserontharing

Bent u onzeker over overmatige haargroei op delen van uw lichaam? Vindt u het tijd om af te rekenen met ongewenst lichaamshaar? Wij bij Yumi Antwerpen hebben een uiterst geavanceerd laserapparaat dat u de ultieme laserbehandeling biedt. Bestaand haar inclusief haarzakjes worden door de laser effectief vernietigd, waardoor er geen haren terug kunnen groeien. Zo krijgt u een permanent onthaarde huid, wat u een prettig en zelfverzekerd gevoel geeft.

Neen, je mag niet meer waxen, anders ga je het haarzakje verwijderen en dat hebben we net nodig tijdens de behandeling. Je dient wel geschoren te zijn, liefst een dag op voorhand, in de zone(s) die u wenst te behandelen.

Wij raden aan om tussen de 10 à 12 keer de behandeling toe te passen voor een optimaal resultaat. Nadien is het voldoende als u 1x per jaar langs komt voor een onderhoudsbeurt om te vermijden dat de haarzakjes zich langzaam maar zeker terug gaan herstellen.

Neen, ze is niet pijnlijk, maar ook niet volledig pijnvrij. Onze koelkop zorgt ervoor dat u de prikkels zo min mogelijk voelt. De meeste klanten ervaren zelfs niets.

Ja, dat kan, echter grijze of witte haren kunnen niet gelaserd worden.