Gratis verzending vanaf € 75,-

Hydrafacial

Hydrafacial

De mooiste huid van je leven, je hele leven lang. 

De Hydrafacial behandeling geeft je een comfortabel gevoel, zonder hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Waarom? Enkel Hydrafacial gebruikt gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. 

Dit is gewoon alles in 1, en dit in 3 stappen. 

Stap 1: DIEPE REINIGING EN PEELING: 
We reinigen je huid en de dode huidcellen worden zo losgemaakt en verwijderd (exfoliatie). Tijdens de reiniging wordt een mix van botanische producten gebruikt, samen met hydraterende en kalmerende ingrediënten. 

Stap 2: EXTRACTIES EN HYDRATATIE:
Onzuiverheden worden aan de hand van pijnloze zuiging opgezogen uit de poriën en je huid wordt gevoed met een hydratatieboost door middel van intense vocht inbrengende middelen. 

Stap 3: INSLUIZEN EN BESCHERMEN: 
We verzadigen je huid met antioxidanten en peptiden. Die zullen je huid niet alleen beschermen, maar geven jou ook die prachtige glow! 

Deze behandeling kunnen we volledig gaan personaliseren op maat van jouw huid. We kunnen de sterkte van de peeling aanpassen of we kunnen gaan werken met verschillende boosters, waarmee je specifieke huidproblemen gaat aanpakken.

Een behandeling bestaat uit 3 stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen:

1. De huid wordt intensief gereinigd en geëxploiteerd door middel van een ontspannende peeling.
2. De onzuiverheden uit de poriën worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vocht-inbrengende middelen die de huid hydrateren.
3. Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

De Hydrafacial behandeling is geschikt voor iedereen. Jong en oud, iedereen die de huid een boost wil geven. Je gezicht voelt zacht en schoon aan na de behandeling en je huid krijgt een prachtige glow. Ook kan je met een behandeling op onzuiverheden, pigment of huidveroudering corrigeren. En natuurlijk is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

Zelfs na één behandeling zul je een verbetering zien, aangezien de HydraFacial de huid in het algemeen lichter maakt. Je huid is diep gehydrateerd, straalt en heeft een gelijkmatigere teint. Deze resultaten zouden minstens vijf tot zeven dagen moeten aanhouden. Langdurige resultaten kunnen worden bereikt door middel van een reeks maandelijkse HydraFacials en onderhoudsbehandelingen.

Nee, de behandeling doet geen pijn. Sterker nog, de HydraFacial wordt als erg aangenaam en ontspannen ervaren! Daarnaast kan de huidtherapeute uit zes verschillende opzetstukken kiezen voor het apparaat, deze variëren van zacht tot sterker, afhankelijk van jouw probleem, doel en gevoeligheid.

U kunt direct werken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen.